“Je kind traint hard en is gemotiveerd om zijn sportieve droom te verwezenlijken. Selectiespeler worden, gescout worden door een BVO? Meetrainen bij de KNVB? Hij werkt hard en je bent trots op hem. Toch is zijn doel tot nu toe nog niet verwezenlijkt. Wat staat er tussen de droom en het gewenste resultaat?”

 

Buiten Gewoon Presteren

Mijn naam is Pierre Semudenge. Ik ben professioneel voetballer.

In de loop der jaren ben ik meer en meer gaan inzien dat mentale kracht allesbepalend is voor fysiek kunnen. Om deze reden ben ik al jaren bezig om mentaal de beste versie van mezelf te creëren. Om hiermee uit te groeien tot de best mogelijke voetballer die ik kan worden.Naast mijn passie op het veld, heb ik een tweede passie: het op en naast het veld begeleiden van jeugdspelers door middel van mentale en fysieke coaching, om zo ook hun maximale potentie te kunnen verwezenlijken.

Wil je kind werken aan wat hem afhoudt van het behalen van zijn doelen, dan kan ik helpen. Ik doe dit door fysieke voetbaltraining te verbinden met de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Door deze twee elementen te verbinden, zul je zien dat je kind door de juiste mentale focus (mindset) effectiever zal zijn en de gewenste resultaten beter en sneller behaald zullen worden.

 

In concreto

Door een unieke combinatie tussen Personal Training en Personal Development te maken, maak ik je kind bewuster van de relatie tussen hersenen, lichaam en gedrag.

Ik leer je kind hoe hij de regie neemt over zijn eigen mentale processen, gevoelens en gedrag, zodat hij maximale prestaties kan leveren op het veld.

 

Spartan God

De fysieke en mentale begeleiding vindt plaats volgens de door mij ontwikkelde 10 stappen SPARTAN GOD methode. Elke stap bevat specifieke tools die de speler zal helpen om zijn maximale potentie te verwezenlijken.

We zullen wekelijks 1,5 uur trainen met de aandacht op de voetbalspecifieke ontwikkelpunten van je kind. Ook krijgt je kind wekelijks mentale begeleiding rondom de trainingsmomenten. Daarnaast krijgt hij een formele (mental coaching) sessie van 2 uren eens per drie weken. Aan deze termijn van drie weken ligt een psychologische en wetenschappelijke onderbouwing ten grondslag. Het heeft een doorlooptijd van drie weken nodig voor we van een nieuwe gewoonte een blijvende gewoonte hebben gemaakt.

 

De investering

De financiële investering voor de fysieke en mentale begeleiding van 4 individuele trainingssessies van 1,5 uur en een formele mentale sessie van 2 uur per maand is :

  • ’​Buiten Gewoon Presteren​’ half voetbalseizoen van 5 maanden: € 2.490,-
  • ’’​Buiten Gewoon Presteren​’ heel voetbalseizoen van 10 maanden: € 4.790,-

 

Samenvattend

Heeft jouw kind het DNA om een SPARTAN GOD te worden? Bel of app Dream coach Pierre Semudenge voor de mogelijkheden.

  • Telefoonnummer: 06-87 50 85 23
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Je kunt je kind direct aanmelden via de website: www.pierresemudenge.nl/Dreamcoach.

 

De kleine lettertjes

  • Mijn werkgebied is in de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.
  • De Personal Training sessies worden vooraf, rekening houdend met school- en trainingstijden, ingepland en vinden plaats op pop-up locaties. Het adres van de vaste trainingslocatie is bij Sportpark Coendersborg. Het adres is: Kooiweg 1, 9722 BZ te Groningen.
  • Met betrekking tot de verschillende pop-up locaties geldt: elke speler, elke droom, en elk ontwikkelpunt is uniek. Om deze reden matchen we deze factoren aan unieke trainingslocaties om de speler zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en zo zijn fysieke voetbaldoelen te verwezenlijken.
  • De Personal Development ‘formele’ sessies vinden plaats op afspraak bij The Student Hotel in het centrum van Groningen. Het adres is: Boterdiep 9, 9712 LH te Groningen.

Dream coach

Cognitieve training wordt gebruikt om de hersenen te belasten tot het punt van vermoeidheid. Deze belasting zorgt ervoor dat de hersenen een beroep doen op het aanpassingsvermogen. Dat aanpassingsvermogen verlegt de mentale capaciteit van de speler. Hierdoor kan hij zijn fysieke en mentale belastbaarheid vergroten.

Kortom, de speler kan harder en langer trainen voordat hij de negatieve bijwerkingen van vermoeidheid ervaart.

Sweat more in training, bleed less in battle!

OVER PIERRE

Wat wij als ouders het mooie vinden aan de aanpak van Pierre, is dat hij als Dreamcoach de ontwikkeling van talenten integraal aanpakt. Fysiek en mentaal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Onze zoon is selectiekeeper, maar vond het lastig om goede doel- en uittrappen te nemen. Ook tegendoelpunten kon hij slecht accepteren. Dit maakte hem onzeker, wat weer effect had op zijn prestaties. Dit, terwijl hij een zeer goede keeper is. Door deze twijfel zat hij zichzelf in de weg en kwamen zijn kwaliteiten niet altijd optimaal naar voren. Doordat Pierre hem zowel mentaal als fysiek is gaan coachen en trainen, heeft juist deze combinatie er voor gezorgd dat binnen een jaar tijd 95% van de doel- en uittrappen zuiver zijn, en dat daarnaast een tegenvaller (als bijv. een tegendoelpunt) onze zoon niet meer uit het lood slaat. Hij heeft geleerd dat het niet alleen gaat om je laatste actie, maar vooral om je volgende actie. Hierdoor staat onze zoon nu vol vertrouwen te shinen op zijn favoriete positie: in het doel.

 

Bijzonder ook hoe Pierre een echte connectie weet te maken met het kind en op het niveau van het kind de volwassen Topsport boodschap weet over te brengen.

 

Tim en Hilde Bakker

Copyright Pierre Semudenge 2020-2022 | Designed by KOP11.nl