"Je kind traint hard bij zijn voetbalclub en presteert goed. Hij is gemotiveerd om een stap omhoog te maken, zijn huidige prestaties te verbeteren. Mentaal sterk zijn en het continu streven naar prestatieverbetering zijn belangrijke factoren voor het leveren van topprestaties. Hoe kan je kind zijn mentale weerbaarheid en cognitieve belastbaarheid vergroten en daardoor beter presteren?

Het kind zal het vermogen moeten ontwikkelen om te kunnen denken zoals hij wil. Mijn begeleidingsprogramma leert het kind hoe hij moet denken om mentaal sterker te worden. Bovendien, in de sport speelt focus een bepalende rol in het leveren van topprestaties. Er zijn momenten waarop voetballers volledig gefocust moeten zijn en de speler die het eerst kraakt, is de eerste die verliest.

 Ik gebruik cognitieve training om de hersenen te belasten tot het punt van vermoeidheid. Deze belasting zorgt ervoor dat de hersenen een beroep doen op het aanpassingsvermogen. Dit aanpassingsvermogen verlegt de mentale capaciteit van de speler. Hierdoor kan hij zijn fysieke en mentale belastbaarheid vergroten. Zo kan de speler bijvoorbeeld harder en langer trainen, voordat hij de negatieve bijwerkingen van vermoeidheid ervaart.

Met deze aanpak zal het kind in staat zijn om:

  • Langer en harder te trainen.
  • De mentale weerbaarheid te vergroten.
  • Zijn perceptie van inspanning te verkleinen.
  • De nauwkeurigheid van zijn werk op het veld te vergroten.
  • De reactiesnelheid te vergroten
  • Besluitvorming te vergroten.

In concreto krijgt het kind met dit pakket wekelijks cognitieve training van 1 uur gericht op prestatieverbetering. Daarnaast krijgt het kind om de 3 weken een formele mentale coaching sessie van 2 uren.

De klant kan kiezen uit een pakket van 4 weken, 8 weken of 12 weken begeleiding.

De investering voor dit pakket: 310, 599 of 875 Euro, afhankelijk van het aantal weken begeleiding.

Copyright Pierre Semudenge 2020-2022 | Designed by KOP11.nl