“Je kind traint veel en is gemotiveerd om zijn sportieve voetbaldroom te verwezenlijken. Selectiespeler worden, gescout worden door een BVO? Uitgenodigd worden door de KNVB? Hij werkt hard en je bent trots op hem. Toch is zijn doel tot nu toe nog niet verwezenlijkt. Wat staat er toch tussen de droom en het gewenste resultaat?”

Willen jij en je kind graag ontdekken wat hem afhoudt van het behalen van zijn doelen, dan help ik graag. Ik doe dit door een voetbalwedstrijd van je kind te bezoeken en zijn prestatiegedrag te analyseren. Met de SPARTAN GOD methode breng ik de spelpatronen van je kind op het veld in kaart om zo te achterhalen wat tussen hem en zijn gewenste prestaties staat.

Hoe je kind presteert in een wedstrijd, wordt bepaald door de kwaliteit van zijn gedachten en emotionele focus op het veld. Wat deze wedstrijdanalyse zal opleveren, is een spelersprofiel dat matcht met de huidige fase in de ontwikkeling van je kind. Hij/zij krijgt een inzicht in wat zijn/haar fysieke en mentale ontwikkelpunten zijn. Na de wedstrijd ontvangen jullie een scoutingrapport met een Spelers Ontwikkelingsplan, waar je kind direct mee aan de slag kan gaan onder de juiste begeleiding. Desgewenst licht ik het scoutingrapport met het Spelers Ontwikkelingsplan mondeling toe.

De investering voor het scoutingsrapport: 85,- Euro.

Copyright Pierre Semudenge 2020-2022 | Designed by KOP11.nl